Accountantskantoor Voorne-Putten

Dichtbij en bekend in de regio

Wij zijn; deskundig, betrokken en dichtbij

Sinds 1 november 1996 hebben we onze plek gevonden in Hellevoetsluis en zijn we vandaaruit vooral werkzaam in de regio Voorne-Putten. Accountskantoor Voorne-Putten B.V. is dichtbij en bekend in de regio.

Vertrouwen is voor u heel belangrijk als het gaat om uw financiën. De drie eigenaren van het accountantskantoor, Martijn Walraven, Marjo de Beun en Jan-Kees Wielhouwer beantwoorden daarom graag de meest confronterende vragen die ze wel eens van klanten gekregen hebben.

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan contact op via 0181-39 10 10

Marjo de Beun partner Accountantskantoor Voorne-Putten
Flexibiliteit en deskundigheid
Marjo de Beun

Wij durven eerlijk over onszelf te zijn!

Wat onderscheidt jullie van andere accountantskantoren?

In de kern doen we hetzelfde. Het gaat om het subtiele verschil. Dat zit hem vooral in de beleving van een klein en persoonlijk kantoor, maar wel met de uitgebreide kennis en kunde. Het voelt als de ‘best of both worlds’: voor de kennis hoeft u niet naar een groot kantoor te gaan en voor de aandacht en betrokkenheid niet naar een klein lokaal administratiekantoor. Accountantskantoor Voorne-Putten verenigt beide werelden. Daarnaast onderscheiden we ons door de persoonlijke manier waarop we meedenken met en betrokken zijn bij onze klanten.

Er kan altijd wat fout gaan en hoe lossen jullie dat dan op?

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden. Voorkomen is beter dan genezen, maar als er iets niet goed is gegaan, kunt u ons erop aanspreken en komen we samen tot een passende oplossing.

Jullie zeggen betrokken te zijn, hoe kan ik dit merken? Wat verstaan jullie onder echt betrokken zijn?

Betrokken zijn is weten wat er bij onze klanten leeft en speelt. We kennen al onze klanten persoonlijk en verdiepen ons in hun situatie om de beste dienstverlening te bieden. We hebben tijd voor onze klanten en dat laten we ook dagelijks zien.

Wat zou een reden zijn om weg te gaan bij jullie?

Er kunnen altijd specifieke redenen zijn om afscheid te nemen. Denk dan aan verhuizing, bedrijfsbeëindiging of gewoon een verschil van inzicht. Dit kan allemaal voorkomen, maar gelukkig komt het laatste maar zelden voor.

Het gaat over de beleving hoe wij naar klanten kijken en omgekeerd. Dit is lastig duidelijk te maken via de website.
We nodigen u daarom ook uit om vrijblijvend contact op te nemen via 0181-39 10 10 zodat u zelf kunt ervaren dat onze aanpak uniek is.

De oprichters van Accountantskantoor Voorne-Putten

Marjo de Beun

Marjo de Beun
Spil binnen het kantoor

Drs. Martijn Walraven RA

Drs. Martijn Walraven RA
Specialist in complexe bedrijfsstructuren

Ing. Jan-Kees Wielhouwer

Ing. Jan-Kees Wielhouwer
Specialist op gebied van de agrarische sector
Accountantskantoor Voorne-Putten
  • Rijksstraatweg 247A
  • 3222 KE Hellevoetssluis
  • 0181-391 010
  • infoacvp.nl
  • Geef locatie weer